Karoline

Instruktør

Karoline er utdannet på danselinjen på Bårdar Akademiet i Oslo, der hun hadde blant annet ballett, jazz og moderne. Karoline har lengst erfaring fra forskjellige stiler innen streetdance og har trent hovedsaklig i Oslo og New York. Hun underviste tidligere på Electric Feet Dansesenter fra høsten 2009 til våren 2015.

Ane

Instruktør

Ane har danset siden hun var fem år. Hun begynte med barnedans, og gikk videre med ballett og hiphop. Hun har nå også danset jazz en god del år. Hun var med som danser under oppsettningen av Trollmannen fra Oz i 2012. Hun har også deltatt på UKM og kommet videre til fylkesmønstring og landsmønstring. Ane har vært assistent hos GoodVibe siden 2015.

Sander

Instruktør

Sander har danset siden 2010, og har hatt stor fokus på hip hop, men har danset andre stiler i tillegg. Han var med som i Trollmannen fra Oz på Hadeland for noen år siden. Sander har satt opp flere forestillinger, som f.eks. Kultur mot kreft våren 2017. Han har også drevet et lite dansestudio for Jaren skole hvor han også satte opp forestilling med elevene som også GoodVibe fikk gleden av å være med på

Martine

Instruktør

Martine har danset i 7 år, og har vært med på sommerkurs på Bårdar sommeren 2017.

Hun har vært med på oppsetningen av trollmannen fra Oz begge gangene den ble satt opp hos Electric-feet dansestudio. Martine har hatt fokus på showdans og jazz, men har danset stort sett alle dansestilene vi tilbyr.

Jenny

Instruktør

Jenny har danset på Electric-Feet i 11 1/2 år. Der har hun lagt vekt på jazz og ballett, men hun har også danset mye hiphop og funk de siste årene. Hun har vært med på oppsettninger som Prinsessen og Julen, Reisen til Julestjernen og Trollmannen fra Oz. Hun har deltatt på UKM flere ganger, og kommet videre til fylkesmønstring. Jenny har vært assistent hos GoodVibe siden 2015.

Linda Brunstad

Eier og daglig leder

Linda Har danset i 10 år og jobber i Tint kommunikasjon på Hadeland. Hun har vært lærer på Electric Feet Dansesenter siden 2010 og har fått mye erfaring med mange forskjellige typer dans. Hun har også et vidt spekter med aldre i sine timer. Hun har vært på kurs både i Oslo og London.

Kevin

Instruktør

Kevin har undervist hos oss siden 2016 . Han begynte på Bårdarakademiet tvedestrand for to år siden og studerer nå ved NDH med fordypning i samtidsdans. Kevin har også jobbet som bboy-instruktør både på Bølgen dansestudio og DDD dansestudio. I tillegg har han jobbet som bboy-instruktør hver sommer fra 2014 til 2016 på norges største fleridrettsleir (idressleieren på hove).

Camilla

Instruktør

Camilla er nyutdannet fra Bårdar Akademiets Danselinje, og har tidligere vær elev ved Den Norske Ballettskole, og Nysirkus Bjerke. Hun har gjennom disse vært med på scener som Den Norske Opera og Ballett og Bærum Kulturhus i både Peer Gynt, Snehvit og den -allergiske Prosit, og Crossover. Hun har også danset i Stjernekamp på TV, og var med i den norske musikalen Jungelboken på Chateau Neuf. Cammilla er ny instruktør hos oss i 2018, og skal undervise i danseakrobatikk og moderne ballett.