Karoline Vestland

Eier og daglig leder

Karoline er utdannet på danselinjen på Bårdar Akademiet i Oslo, der hun hadde blant annet ballett, jazz og moderne. Karoline har lengst erfaring fra forskjellige stiler innen streetdance og har trent hovedsaklig i Oslo og New York. Hun underviste tidligere på Electric Feet Dansesenter fra høsten 2009 til våren 2015.

Ane

Assistent

Ane har danset siden hun var fem år. Hun begynte med barnedans, og gikk videre med ballett og hiphop. Hun har nå også danset jazz en god del år. Hun var med som danser under oppsettningen av Trollmannen fra Oz i 2012. Hun har også deltatt på UKM og kommet videre til fylkesmønstring og landsmønstring. Ane har vært assistent hos GoodVibe i 2 år.

Jenny

Assistent

Jenny har danset på Electric-Feet i 11 1/2 år. Der har hun lagt vekt på jazz og ballett, men hun har også danset mye hiphop og funk de siste årene. Hun har vært med på oppsettninger som Prinsessen og Julen, Reisen til Julestjernen og Trollmannen fra Oz. Hun har deltatt på UKM flere ganger, og kommet videre til fylkesmønstring. Jenny har vært assistent hos GoodVibe i 2 år.

Kevin

Assistent

Kevin har undervist hos oss 1 år og fortsetter videre som vår breakelærer høsten 2017. Han begynte på Bårdarakademiet tvedestrand for to år siden og studerer nå ved NDH med fordypning i samtidsdans. Kevin har også jobbet som bboy-instruktør både på Bølgen dansestudio og DDD dansestudio. I tillegg har han jobbet som bboy-instruktør hver sommer fra 2014 til 2016 på norges største fleridrettsleir (idressleieren på hove).

Linda Brunstad

Eier og daglig leder

Linda Har danset i 9 år og studerer på høgskolen i gjøvik. Hun har vært lærer på Electric Feet Dansesenter siden 2010 og har fått mye erfaring med mange forskjellige typer dans. Hun har også et vidt spekter med aldre i sine timer. Hun har vært på kurs både i Oslo og London.