Julie

Instruktør

Julie har danset i 15 år og har vært med på UKM 4 år. Julie har vært bakgrunnsdanser på oppsetning ved Hadeland Janitsjar ("Musikal 2013"), og vært medlem av Bårdar talent nivå 2. Julie var med som bakgrunnsdanser i MGPjr i år, og hun har deltatt på forestillinger ved Bårdar danseinstitutti tillegg til å ha danset på Quickstyle Studio. Julie har og vært nominert til drømmestipendet 2017.

Sander

Instruktør

Sander har danset siden 2010, og har hatt stor fokus på hip hop, men har danset andre stiler i tillegg. Han var med som i Trollmannen fra Oz på Hadeland for noen år siden. Sander har satt opp flere forestillinger, som f.eks. Kultur mot kreft våren 2017. Han har også drevet et lite dansestudio for Jaren skole hvor han også satte opp forestilling med elevene som også GoodVibe fikk gleden av å være med på

Martine

Instruktør

Martine har danset i 7 år, og har vært med på sommerkurs på Bårdar sommeren 2017.

Hun har vært med på oppsetningen av trollmannen fra Oz begge gangene den ble satt opp hos Electric-feet dansestudio. Martine har hatt fokus på showdans og jazz, men har danset stort sett alle dansestilene vi tilbyr.

Viktoria

Instruktør

Viktoria har danset siden hun var 9 år gammel og har vært innom stort sett alle de forskjellige dansestilene som tilbys på goodvibe. De siste årene har hun lagt vekt på jazz, moderne og hophop. Viktoria har både vært med på trollmannen fra oz og reisen til julestjernen i tillegg til mange andre lokale produksjoner. Hun har vært med på UKM flere ganger og har kommet til både fylkesmønstringen flere ganger, og landsmønstringen i 2017.

Linda Brunstad

Eier og daglig leder

Linda Har danset i 10 år og jobber i Tint kommunikasjon på Hadeland. Hun har vært lærer på Electric Feet Dansesenter siden 2010 og har fått mye erfaring med mange forskjellige typer dans. Hun har også et vidt spekter med aldre i sine timer. Hun har vært på kurs både i Oslo og London.

Kevin

Instruktør

Kevin har undervist hos oss siden 2016 . Han begynte på Bårdarakademiet tvedestrand for to år siden og studerer nå ved NDH med fordypning i samtidsdans. Kevin har også jobbet som bboy-instruktør både på Bølgen dansestudio og DDD dansestudio. I tillegg har han jobbet som bboy-instruktør hver sommer fra 2014 til 2016 på norges største fleridrettsleir (idressleieren på hove).

Camilla

Instruktør

Camilla er nyutdannet fra Bårdar Akademiets Danselinje, og har tidligere vær elev ved Den Norske Ballettskole, og Nysirkus Bjerke. Hun har gjennom disse vært med på scener som Den Norske Opera og Ballett og Bærum Kulturhus i både Peer Gynt, Snehvit og den -allergiske Prosit, og Crossover. Hun har også danset i Stjernekamp på TV, og var med i den norske musikalen Jungelboken på Chateau Neuf. Cammilla er ny instruktør hos oss i 2018, og skal undervise i danseakro, contemporary og moderne jazz.