Nivåer


Nybegynner

I en nybegynnerklasse vil vi legge fokus på helt enkle generelle trinn.Dette nivået er for de som aldri har danset før.


Litt øvet/øvet

I denne klassen vil vi ta utgangspunkt at de fleste på partiet har gått på et litt øvet parti før, og det vil bli litt mer utfordrene enn et litt øvet-parti. Vi vil ha mer fokus på teknikk, og det vil være mer individuelle tilbakemeldinger.


Åpent nivå

På de klassene hvor det står åpent nivå betyr dette at alle er velkomne, og uansett hvor mye du har danset kan du komme. Timen vil da bli tilpasset til de elevene som kommer.


Litt øvet

I litt øvet-klassene er det mer fokus på teknikk enn på en nybegynnertime. Trinnene er mer avanserte, og vi tar utgangspunkt i at alle på timen minst har gått étt nybegynnerkurs. Vi legger opp timen slik at elevene har noe å strekke seg etter når de begynner, og nivået kan derfor virke litt vanskelg i starten.


Øvet

På øvet-nivåene vil det være stor fokus på teknikk og vi tar utgangspunkt i at eleven har gått på et litt øvet-parti før og mestret dette. Her vil instruktørene være nøye med å gi individuell tilbakemelding slik at elevene kan forbedre seg som dansere.

Hvilket nivå bør jeg velge?


For å velge nivå bør du lese nøye gjennom hva de forskjellige nivåene betyr, og hvor du tror du kan passe best inn. Er du fortsatt usikker vil vi anbefale å prøve 2 forskjellige nivåer i prøveuken for å se hvilket nivå du er mest komfortabel med. Videre kan vi hjelpe deg med å velge hva vi tror vil passe best.