Påmelding

 

Prøveuke

Prøv alle partiene du vil gratis

Andre uke

I løpet av andre uke må du ha bestemt deg for hva du skal være med på og sende påmelding i linken ovenfor. Når vi mottar påmeldingen sender vi faktura til mailadressen som er oppgitt.

Tredje uke

Når betalingen er mottatt vil elevene få utdelt et semesterkort som må vises til instruktørene før klassen. Fra fjerde uke vil eleven måtte betale drop-in per klasse om ikke semesteret er betalt.

 

Priser

 

1 klasse i uken

1200kr

2 klasser i uken

2100kr

3 klasser i uken

2800kr

4 klasser i uken

3200kr

5 klasser i uken

3500kr

Tren så mye du vil

3900kr

Drop-in

150kr

 

 

 

 

 

 

Tjenester

 

Privattimer

Vi tilbyr privattimer til de som måtte ønske det. Der vil en instruktør legge opp opplegg tilpasset deg og det du ønsker å bli bedre på. Privattimer bookes gjennom foresatt og til vår mail eller direkte til Linda eller Karoline. Videre regler for privattimer vil bli tilsendt ved ønske.

 

Opptredener

Vi opptrer gjerne på ditt arrangement! Vi har vært med på en rekke arrangementer tidligere slik som potetfestivalen, oktoberfest i brandbu, elvelangs og på kjøpesentere.

 

Utdrikningslag

Skal du ha utdrikningslag og ønsker å lære dans? Vi tilbyr tilpasset opplegg til utdrikningslag hvor du kan velge dansestil. Opplegget kan vare fra 1-2 timer og tilpasses dine behov.

 

Dansebursdag

Har du lyst til å feire bursdagen din på dansestudio? Vi tilbyr en ca 3 timer lang feiring med en liten enkel dansekoreografi tilpasset gruppen. Pølser og saft er inkludert om dette er ønskelig.