skip to Main Content

Ofte stile spørsmål

Kalender Ikon

Neste kursstart

Neste kurs begynner i august. Dato er ikke satt ennå.

Aldersgrense

Aldersgrenser

Du må minst være 5, men kan være både 5, 15 eller 50 om du vil gå hos oss. Noen av partiene har aldersgrense, men vi har klasser for alle og enhver over 5 år! Noen ganger vurderer vi om eleven kan gå på partier de er for unge til hvis vi mener de trenger større utfordring. Kontakt oss for informasjon om dette.

Faktura Ikon

Faktura

For at vi skal kunne sende deg faktura er det viktig at du har fylt ut påmeldingsskjemaet. Er det fortsatt tidlig i semesteret, og du har sendt inn påmelding kan du avvente med å kontakte oss. Vi sender ut alle fakturaer manuelt, og det vil derfor ikke komme en faktura rett etter påmelding. Er vi f.eks. halvveis i kurset er det sjanse for at påmeldingen ikke har gått gjennom. Ta kontakt, så sjekker vi!

Kalender Ikon

Oppstart i midten av kurset

Vanligvis lar vi ikke elever starte når vi er mer enn 4 uker inn i kurset da våre kurs baserer seg på at man forbedrer seg fra gang til gang i kurset. Vi legger da opp vanskeligere og vanskeligere øvelser. Det vi pleier å la eleven prøve seg på en time for å se an hvor godt man henger med. Da betaler man kun drop in om man ikke ønsker å fortsette på kurset. Om man ønsker å fortsette betaler man vanlig kursavgift.

Betaling Ikon

Betaling

Før du betaler må du melde deg på i påmeldingsskjemaet.I påmeldingsskjemaet får du kun et valg for betaling. Vi sender faktura på mail, men du kan også få e-faktura som du kan bruke vipps til å betale. Dette er noe du godkjenner hos din bank etter at du har fått fakturaen din.

Prosent Ikon

Søskenrabatt

Vi har ikke søskenrabatt.

Back To Top